19. 6. 2015.

Smrčkovi u biltenu "Putnik" (br. 91, leto 2015.)


Bilten "Putnik" je zvanično glasilo Planinarskog saveza Vojvodine i jedan od najstarijih pisanih medija posvećenih planinarstvu kod nas, koji u kontinuitetu izlazi od 1998. godine.

Osnovna ideja biltena je da na jednom mestu prikaže najznačajnije aktivnosti planinarskih klubova i društava iz Vojvodine. Autori priloga su najčešće sami planinari, a bilten uređuje Vladimir Banić.

U poslednjem izdanju "Putnika" (broj 91/leto 2015) našao se i moj tekst o pohodu PK "Borkovac" iz Rume na tri vrha Orjena, koji je (doduše u nešto proširenom obliku) prethodno objavljen na blogu. U nastavku se nalaze stranice biltena sa pomenutim tekstom.





U novom broju se našao i izveštaj sa poslednjeg kola Vojvođanske treking lige na Carskoj bari kod Zrenjanina (o čemu sam takođe pisao na blogu), iz pera kolega trekera Edvarda Halasa i Jamante Šafranj, uz nekoliko mojih fotografija. Evo i tog priloga.





Ostatak biltena, kao i sve prethodne brojeve, možete pročitati na zvaničnoj stranici na sajtu Planinarskog saveza Vojvodine, a ukoliko imate zanimljivih priča za koje mislite da bi mogle da se nađu u njemu, možete ih poslati uredniku na e-mail gorstaci.indjija@gmail.com.

Do sledećeg čitanja.



Нема коментара:

Постави коментар